NAŠE USLUGE

Nudimo Vam kompletnu uslugu servisa gdje se vozilo od strane zaposlenika Auto Raguse preuzima od klijenta, dok se klijentu po potrebi na korištenje predaje uslužno vozilo tvrtke. Nakon preuzimanja, vozilo se dovozi u ovlašteni servis gdje se odrađuju svi mehaničarski poslovi prema unaprijed dogovorenoj ponudi.
Po završetku radova, kontaktira se klijent i sukladno dogovoru vozilo mu se isporučuje na dogovorenu adresu.

Usluge

SERVIS 100 %

Radi se o kompletnoj usluzi servisa gdje se vozilo od strane zaposlenika Auto Raguse preuzima od klijenta, dok se klijentu po potrebi na korištenje predaje uslužno vozilo tvrtke. Nakon preuzimanja, vozilo se dovozi u ovlašteni servis gdje se odrađuju svi mehaničarski poslovi prema unaprijed dogovorenoj ponudi. Po završetku radova, kontaktira se klijent i sukladno dogovoru vozilo mu se isporučuje na dogovorenu adresu.
(1-2 vozila max po danu)

R

PRIPREMA VOZILA ZA TEHNIČKI PREGLED

U dogovoru s klijentom preuzimamo vozilo te obavljamo sve radnje kako bi isto vozilo pripremili za tehnički pregled, gdje se vrši kompletan pregled svih tehničkih segmenata vozila. Isto tako u dogovoru s klijentom vozilo sami odvozimo na tehnički pregled te po završetku vozilo vraćamo. Također kod nas postoji mogućnost ugovaranja police osiguranja vozila.

l

Ugovaranje police osiguranja

U uredima Auto Raguse možete ugovoriti i policu osiguranja vozila. Ugovaranje police vrši se na zahtjev klijenta i moguće ga je ugovoriti kod sljedećih osiguravajućih
kuća:
ADRIATIC OSIGURANJE
EUROHERC
HOK OSIGURANJE
Ponudu osiguranja možete zatražiti na kontakt mail.

Kontaktirajte nas & javit ćemo vam se u najkraćem roku

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za usluge koje nudimo, želite se naručiti za servis ili želite zatražiti ponudu za servis Vašeg vozila, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona, e-maila ili jednostavno zatražite termin putem web stranice!

Auto Ragusa Dubrovnik Vam stoji na raspolaganju!